Anders Borg borde utvisas från Sverige för sina brott mot kvinnor

Fanny Månsson anders

Feministen Fanny Månsson skriver om Anders Borg-skandalen. 

Det har hänt igen – en vit man har betett sig som ett svin…

När jag fick höra nyheten om hur den sliskige f.d finansminsitern Anders Borg svinat till det riktigt under en skärsgårdsfest blev jag inte direkt förvånad – men självklart blev jag förbannad – så förbannad att jag BOKSTAVLIGEN började skaka. En borgerlig vit, heterosexuell cisman som dricker för mycket och tafsar på kvinnor och kallar dem för okvädesord? Det är vardag. Det är något som händer varje helg i det här landet och det är vit machokultur som ligger till grund för det. Anders Borg hatar kvinnor SÅ mycket att han tror att han har rätten till deras kroppar och använder sin lem som en förtryckarsymbol för att paralysera sina offer innan han fattar tag om deras könsorgan – typ som en gigantisk, kåt, bönsyrsa. I Sverige har vi en vit blottarkultur där unga pojkar uppmanas från tidig ålder att visa sina könsorgan för att skrämma, paralysera och signalera makt. Män som visar snoppen hyllas som hjältar, park-blottare blir lokala kändisar som män glatt high-fivar på gatorna, Naken-Janne från Farmen är en husgud för vita, sexistiska svin. Anders Borg är uppenbarligen stöpt i den här kulturen och nu när han har tillskansat sig tillräckligt med makt och använder allt samhället lärt honom för att gå till attack. Han använder även en stereotypisk, nationalistisk, SD-plats, skärgården, som scen för sina sjuka utlopp.

Jag undrar nu var alla rasistiska SD-are som brukar skrika om att utvisa invandrare när de begår sexbrott håller hus nu? De sitter väl i sina husvagnar och hyllar Anders antar jag. Med Kalles Kaviar i käften och en svällande ölmage guppandes. För det första är det en myt att invandrare begår sexbrott. Jag har aldrig sett någon invandrare våldta någon. Jag har en flykting från Afghanistan och han har inte försökt göra mer än att ge mig en kyss. Så ni som läser all alternativ rassemedia kan bara sluta sprida den myten. Och om det vore så att invandrare begick sexbrott så skulle man ju ändå inte kunna utvisa dem? Fattar ni hur skevt det skulle vara att skicka tillbaka dem till en säker död för att de råkar göra ett misstag? Herregud.

När det kommer till vita män är det däremot viktigt att vi jobbar för utvisning – och Anders Borg borde göras till ett exempel i den frågan. Varför inte använda vår Ö-koloni Sankt Barthelemy till det här ändamåle? Utvisa svenska sexbrottslingar dit och upprätta någon form av fångläger där? Det skulle vara komiskt ironiskt – att vita män som dragit så stor nytta av kolonialismen, skickades ditt och fick ruttna!

 Så för att sammanfatta – Anders Borg borde utvisas till ett fångläger på Sankt Barthelemy för det han gjort mot kvinnor. Han är en vit man som upprätthåller den vita blottarkulturen och måste straffas RÄTTVIST! Och ni SD:are som tycker att invandrare borde utvisas! Dra åt helskotta!
För att diskutera denna fråga, använd hashtaggen #UtvisaAnders 

Share Button

Comments

comments

Be the first to comment on "Anders Borg borde utvisas från Sverige för sina brott mot kvinnor"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*