Anders Borg skriver bok ”Min Resa: Från Hästsvans till Framsvans”

Ab

Skandalomsusade Anders Borg skriver bok. 

Det var natten till fredagen som f.d Finansminsiter Anders Borg blev full och skämde bort sig rejält under en fest i skärgården. Enligt vittnen ska den berusade Anders Borg ha dragit ner byxorna, visat sitt könsorgan, ropat fula saker åt kvinnor och greppat tag i andra mäns juveler. I skrivande stund är skandalen ett faktum och debattörer och tyckare från diverse håll och kanter vill ta en tugga på social medier. I ett pressmeddelande som släpptes på eftermiddagen bad Anders Borg återigen om ursäkt för händelsen och passade även på att meddela att han har börjat skriva en bok om sitt liv. Kanske är det ett strategiskt val av Anders Borg att gå ut mitt i stormen och berätta detta, men eftersom bokens titel kommer att vara ”Min Resa: Från Hästsvans till Framsvans: och det jag lärde mig på vägen”, så verkar iden om boken ha kommit efter att han vaknade imorse, då han otvivelaktigen var bakfull.

Boken kommer att släppas Hösten 2018 och kommer enligt Anders handla om hans tid som finansminister i Reinfeldt-regeringen 2006-2014, men även tiden efter och självfallet då denna snoppskandal.

Det återstår att se varthän denna skandal kommer vandra. Man vet inte ännu inte huruvida Anders gjort sig skyldig till något brottsligt, men en sak är säker, boken kommer sälja som smör.

För att diskutera den kommande boken, skriv under hashtaggen #AndersFramsvans 

Share Button

Comments

comments

Be the first to comment on "Anders Borg skriver bok ”Min Resa: Från Hästsvans till Framsvans”"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*