Astrid Höök, 20: ”Tack vare flyktingkrisen kommer det äntligen lite riktiga karlar till Sverige”

real man

Äntligen! Äntligen! Äntligen! 

Jag gjorde slut med min kille i somras – jag liksom behövde honom inte längre – han var en sån där typiskt Svensk ”man” – en toffel, ett kryp, en vekling. Han hette något så fånigt som Erik, var lång, blond, smal som en pinne, klädde sig i HM kläder och hade en töntig man-bun. Jag var bara med honom för att han typ brukade köpa vodka redbull till mig när vi var ute och det faktum att han inte brydde sig så mycket om min underarmsdjungel. Jag valde att dumpa honom när jag hörde i vilka enorma antal det skulle komma flyktingar framöver. Jag såg på nyheterna att det skulle komma uppemot 150 000 flyktingar bara 2015 och att det under en period kom 1000 per dag. Mums. Jag började kolla på nyheterna nästan varje dag. Jag var som manisk. Vid varenda nyhetssändning som handlade om flyktingkrisen satt jag limmad, limmad och våt. Det var flest män bland flyktingarna. Stora, starka, mörkhåriga män som var modiga nog att åka tåg till Europa och lämna allting i sina hemland. Jag blev mer och mer upphetsad för varje dag som gick. Dom där musklerna, dom där ropen på Gud (deras Gud), alla bråken och slagsmålen – all vandalism. Riktiga jävla rebeller som strider mot Europas och Västs ondska! Blir fan kåt bara jag skriver om det…Jag kunde knappt sluta tänka på att det äntligen, FINALLY!, skulle komma lite riktiga MÄN till våra gator. Jag pratar om män som inte är tofflor, män som tar vad de vill ha, män som använder våld om det krävs, man vars kultur handlar om respekt för kvinnor.

Jag är så trött på alla patriarkala svennekillar och gubbar som går runt och tror att de är något. Guess what pepol!? Ni svennekillar är veka små kryp och alla stora starka flyktingar kommer trampa ner er som kackerlackor – jag kommer glatt se på när det händer, för det är ju så, för varje blond svennekille som får lära sig sin nya plats i det här landet, så försvinner en sexistisk, rasistisk, homofobisk, våldtäktsälskare ner i avgrunden.

Jag har redan träffat många nyanlända och fått kanske 10 med mig i sänghalmen hitills – mag kan knappt bärga mig inför att det kommer fler! Det kommer vara fest på gatorna med stora, manliga män som kan allt och som gör vad de känner för på ett sånt där sexigt, busigt sätt som jag, och alla andra kvinnor, gillar. Alla ni Svenska snubbar, gör er redo för att bli de som gör jobben ingen annan vill göra…

…ursäkta mig, nu ropar Muhammed på mig och vill ta rond 2, så jag kan inte skriva så mycket mer, men jag fick i alla fall ur mig det jag behövde.

Share Button

Comments

comments

Be the first to comment on "Astrid Höök, 20: ”Tack vare flyktingkrisen kommer det äntligen lite riktiga karlar till Sverige”"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*