Bakom varje flykting som våldtar står en svensk man vars fel det är

boonbravalla

Jag är så trött. Så jävla trött på det här. Återigen har flickor våldtagits på festivaler runt om i landet. Återigen har unga flickor fått sina roliga sommarlov förstörda av unkna manshänder som tror att dom har tillträde lite varstans. Att detta utspelar sig under t.ex Zara Larsson’s konsert ser jag som en krigsförklaring mot feminismen och allt den står för.

Men som vanligt när nåt sånt här händer så kommer alla rasister ut och försöker få fram bakgrund och etnicitet på dom som har våldtagit, som om det skulle finnas någonting i deras kultur som gör att de har en annan kvinnosyn än vi har här i ”Sverige”. Ehhhmmm hallå? Är ni helt dumma i huvet eller? Kulturen i mellanöstern är mycket mer kvinnovänlig och kvinnorättskämpande än den vi har i det här patriarkala skitlandet. I alla fall, så typ alla troll och snubbar kommer fram å ba ”Det finns ett problem inom deras kultur för att de utför en oproportionenlig mängd våldtäkter”. Man ba, ”Eeehmmm hallå men jag har aldrig sett en flykting våldta men däremot har jag träffat på många vita snubbar som bidrar till våldtäktskulturen, som till exempel min före-detta kompis Erik som frågade om jag hade gått ner i vikt.”

A men typ låt oss säga att nån gång så råkar det vara en flykting som våldtagit. Jag vet att det låter helt sjukt för flyktingar och främst muslimer är fredliga och skulle aldrig göra en kvinna illa, men det här är liksom bara typ om det nån gång skulle visa sig att det faktiskt var en flykting som hade våldtagit (som det typ var nu på bråvalla eller whatever). I alla fall då skulle det ju inte var den här flyktingens fel.

Tänk er alla modiga flyktingar som flytt sitt hem. Rest flera hundra mill. Inte ätit. Inte sovit. Och som landat i detta Patriarkala helvette vi kallar Sverige. Tänk dig hur dessa modiga män, som kommer från en kultur där man behandlar alla kvinnor med vördnad och respekt plötsligt kastas in i en Patriarkal värld där blonda tjocka fula killar som heter Anders eller Johan, springer runt och kallar kvinnor för ”kärringar” eller ställer sig framför grillen och tror de är manliga. Det är inte så konstigt att de slår slint. Det är inte så konstigt att flyktingar våldtar. Det blir bara för mycket för dom, en sån kulturshock att hamna i ett land där våldtäkt anses vara lika allvarligt som att sno ett paket Extra. Det är inte deras fel att de våldtar. De går fram till en tjej på en festival och vill egentligen bara fråga efter klockan, men sen plötsligt tänder det till, den Svenska manschauvinistiska våldtäktskulturen tar över och de våldtar dessa tjejer. Men det är inte deras fel. Det är den svenska mannens fel.

När en flykting sätter in ett finger i en tjejs underliv är det egentligen inte hen som agerar, det är den Svenska mannens patriarkala kraft som styr hens finger. Man kan säga att att bakom varje Mohammed som våldtar står en Sven och för hans hand.  Det är också därför som man inte kan straffa Flyktingar som våldtar, för de har inte gjort något, man måste istället straffa den Svenska mannen som bidragit till ett samhäll som tvingade Flyktingen att våldta. Därför, om en våldtäkt begås av en flykting borde man ta den svenske man som står närmast och skicka honom bakom galler. För han är medbrottsling i våldtäkten, och de andra brottslingarna är alla andra svenska män.

Och alla ni äckliga män som inte tror att ni har nånting med de här våldtäkterna att göra, ni kan bara dra åt skogen. Varenda vit svensk man bär ansvar för detta och flyktingarna som tvingats våldta förtjänar en ursäkt.

 

Share Button

Comments

comments

Be the first to comment on "Bakom varje flykting som våldtar står en svensk man vars fel det är"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*