Elias Kempe: ”Lösningen på skolkrisen är hasch i skolmaten”

Vänsterpartisten och drogliberalen Elias Kempe tycker att skolan måste börja introducera droger i utbildningen för att förbättra skolbetygen.Vänsterpartisten och drogliberalen Elias Kempe tycker att skolan måste börja introducera droger i utbildningen för att förbättra skolbetygen.

Skolkrisen är utom kontroll nu. Tack vare den borgerliga regeringens reformer har skolbetygen sjunkit till nivåer som vi aldrig någonsin skådat i det här landet.

Våran nuvarande regering, den starkaste som regerat på länge, gör allt de kan för att fixa till röran, men borgerlighetens spår är för djupa.

Någonting måste göras, och det snabbt, innan en hel generation av barn går ut skolan som hjärndöda zombies utan att ens ha fått godkänt i 9:an. Vi måste titta på alternativa metoder för att ge barnen en bättre utbildning och öka skolbetygen igen, tillbaks till de nivåer som vi en gång var stolta över. Jag har lösningen – hasch i skolmaten.

Det finns inte mycket lite gammalt hederligt hasch inte kan hjälpa till med och jag tror haschet bör ha en plats i skolan. Det behövs inte mycket för att de stökiga barnen ska lugna ner sig lite och ge andra lite lugn och ro. Det kommer också ge barnen ökad koncentration och kreativitet som kommer att leda till bättre betyg.

Haschet skulle administreras I skolmaten. Man skulle till exempel kunna röra ner några haschbitar I köttbullsmeten eller ha haschpanerade fiskpinnar. Det är allt som skulle behövas – barnen skulle inte ens känna smaken. Allt de kommer känna sig är mer motiverade. Det här kan man börja med från 6 års ålder.

Nu får väl alla SD:are moralpanik och tänker på de stackars baaaaarnen, men fram med haschpipan så ska ni nog se att ni ändrar inställning. Ibland när man hamnar i svåra situationer måste man förnya sig och pröva nya saker, men ni SD:are kan väl inte ens acceptera lite maja i maten? Era bakåtsträvande fån.

Jag tror att introduktion av hasch in i skolvärlden kommer att förbättra skolmiljön och resultaten avservärt. Snart behöver vi inte längre springa efter bråkiga barn och snart kommer ungarna till och med BE efter att få jobba i matteboken för att det finns så många roliga bilder i dom. Alla vinner på det här – förutom moralkärringarna förstås!

För att diskutera förslaget med mig, twittra under hashtaggen #MajaIMaten

Share Button

Comments

comments

Be the first to comment on "Elias Kempe: ”Lösningen på skolkrisen är hasch i skolmaten”"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*