Hoppa över Tacosen på Fredag – annars är ni rasister

tacostjej

Asså jag orkar inte mer. Jag orkar inte med den ständiga vardagsrasismen. Jag orkar inte se hur Svenskar tar andras kultur och bryter ner den. Jag orkar inte med ursäkterna. Jag orkar inte med att Svenskar uttalar sig om saker de aldrig skulle kunna förstå. Jag skäms över att vara del av det här landet. Jag är så arg att jag bokstavligen skakar när jag skriver det här – det här måste få ett slut.

Jag pratar om Tacos. Svensken har under senare år gjort ”Taco Fredag” till lite av en tradition. Man sitter och slafsar i sig tortilla och salsa efter arbetsveckan innan man sjunker ner i soffan, käkar chips och glor på Doo Bi Doo. Tacosen har blivit en symbol för Fredagen och det så kallade fredagsmyset och nu har Tacosen letat sig in i en av de rätter som Svenskar äter mest. Detta är inte bara djupt problematiskt, men också grovt rasistiskt. Genom att äta Tacos och göra Tacosätande till en svensk tradition tar Svenskarna den Mexikanska maträtten och försöker gör den till sin egen – ni tar bokstavligen Mexikanarnas kultur och spottar på den, precis som era vita förfäder gjorde när de invaderade Mexico och dödade alla Indianer. Hur tror du det känns för Juan och Carlos där hemma i Mexiko när de ser hur Sverige har tagit deras älskade maträtt och försökt försvenska den och förstöra den i syfte att förlöjliga och se ner på det Mexikanska folket.
Alla ni som äter Tacos bidrar till en kultur där vi ser ni på Mexikanare. Där vi gör precis som slavhandlarna och tar det mest väsentliga från en annan kultur och säger att den är vår egen. Ni som äter Tacos stödjer folkmordet av miljontals Indianer i Amerika. När ni doppar era nachos chips i salsan och guacamole tar ni symboliskt en hel rik, färglad kultur och fullständigt FÖRTÄR den. Det är en ritual i dominans och rasism och jag fattar inte hur ni inte kan förstå det – ni är helt blåsta – och ni röstar säkert på SD allihopa!
Svenska livsmedelsbutker måste sluta sälja alla Tacos tillbehör: Tacoskal, nachos chips, tortilla wraps, gukkamåle och alla såna där saker. Det är dags att vi rensar bort vardagsrasismen från Sveriges hushåll och att vi sprider kunskap om vad som är rasistiskt. Om  ni inte fattar nu varför Tacos är rasistiskt finns det inget hopp för er och ni kan lika gärna åka ner till Sölvesborg och äta Tacos med Jimmie och de andra rasisterna.

Jag vill att alla som håller med mig twittrar under hashtaggen #TaBortTacos , tillsammans är vi starka

Share Button

Comments

comments

Be the first to comment on "Hoppa över Tacosen på Fredag – annars är ni rasister"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*