Lite terrorism är väl inte så farligt? Sluta bry er!

Clara Kittman är en 22-årig feminist som gillar att sticka, dricka chai-te och krossa Patriarkatet. 

Jahapp, nu är väl SD:arna helt lyriska. Ett till terrordåd i England, tredje på några månader. Nu kan Rojne och Conny sitta och klaga på muslimer på Facebook igen, grattis till dem. Faktum är att ISIS inte har någonting med Islam att göra, att terror inte har någonting med Islam att göra och att alla verser i Koranen där det står att man ska föra Jihad mot otroende inte har någonting med Islam att göra.

Inget som ISIS säger har någonting med Islam att göra, absolut inget och det faktum att de heter Islamiska Staten är ännu mer bevis på att de inte har med Islam att göra. Hade de varit muslimer så hade de kallat sig någonting annat . Om en ISIS-medlem går in i en moske så slutar mosken att vara en moske, så lite har ISIS att göra med Islam. Terrorister vet ingenting om Islam. Faktum är: att vara muslimsk terrorist har ingenting med Islam att göra. Islam handlar om att var andlig, tolerant och accepterande, men främst om att vara riktigt jävla cool. Det handlar om att rocka burkan to some fresh hiphop beats och att be till Allah i nya Yeezys. Ingenting annat. Uppfattat? Ni som tror någonting annat, sluta med det, och läs inte Koranen för den har ingenting med Islam att göra. Att konstant ifrågasätta Islam kommer bara skapa splittring i samhället, göra muslimerna arga och bidra till fler terrordåd – men kom ihåg att terror inte har någonting med Islam att göra – så reta inte upp muslimerna för då kanske det smäller.

I Bibeln händer det också dåliga saker, så all religion är problemet, förutom Islam då. Jag har en muslimsk kompis och han har aldrig dödat någon, så hur kan ni säga att Islam ens är ett problem? Slöjan är frivillig och feministisk. Islam är nog världens mest feministiska religion för en tjej i min seminariegrupp väljer att ha den. Tvång? Tillåt mig att skratta. Att vilja dö för Allah och att hugga ner icke-muslimer och skrika verser från Koranen har lika lite med Islam att göra som en Anki & Pytte DVD, om inte ännu mindre. Det finns nog bokstavligen ingenting som har mindre med Islam att göra än Islamiska Staten, Koranen eller Profeten Muhammed.

Inte ens Islam har någonting med Islam att göra. Ursäkta mig, men har ni glömt KKK? KKK hade allt med Kristendomen att göra, de brände ju för fan kors. Och ni som säger att Profeten Muhammed var pedofil för att han låg med sin 9-åriga fru – har ni glömt han som mördade Engla, svenskar dyrkar ju honom så det är svensk kultur det är fel på. Börjar ni fatta vinken islamofober?

Eller ska vi ta det igen?

Saker som INTE har någonting med Islam att göra:

  • ISIS
  • Koranen
  • Profeten Muhammad
  • Islam

Saker som har med Islam att göra

  • Att vara streetsmart
  • Att gilla Wiz Khalifa
  • Att tycka Allah är coolaste guden
  • Att ta det lugnt med bacon.

Det där är sanningen och att ifrågasätta den är lite som att stödja Breivik. Just det, Breivik är Norsk kultur förkroppsligad, glömde nämna det.

Så vad är det jag försöker säga, och lyckas väldigt bra med att säga i den här artikeln? Jo att terror inte ens är ett riktigt problem i vårt samhälle. Fler människor dör från att halka ner från stegar än att bli utsatta för terrordåd – och det betyder självklart att det inte är något problem som ens är meningsfullt att prata om. Vaddå skulle man förbjuda stegar från att säljas också då eller? Snälla rara…

Lite terrorism är något vi måste vänja oss vid, det är en krydda på vardagen. Som en Piffig Allkrydda som inte är så piffig, och vars namn kanske borde vara O-piffig Allahkrydda – dock har ju Allah ingenting med Islam att göra så om du drog på mungipan där skulle jag nog klassa dig som Islamofob. Det finns mycket mer VIKTIGARE saker att bry sig om i vårt samhälle, som Islamofobi, queer-rättigheter och att man inte ska säga n*gerboll. Så snälla rara rasister – SLUTA BRY ER OM TERRORISM!

För att diskutera min artikel och skrika rasistiska glåpord åt mig, skriv under hashtaggen #PiffigAllahkrydda 

Share Button

Comments

comments

Be the first to comment on "Lite terrorism är väl inte så farligt? Sluta bry er!"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*