Man som sparkade hund spärrades in i hundbur av kennelägare

man som

 Hundkarma? – man som sparkade hund fängslades i hundbur i en natt 

En man i Åtvidaberg som ertappades med att sparka på en hund mitt på öppen gata togs in av ÅKF (Åtvidabergs Kennelförening) och spärrades in i en hundbur för natten.

Ett vittne berättar vad som hände: En man som verkade berusad började plötsligt sparka och skrika på en hund som satt fastkopplad utanför en affär, några i närheten ingrep och drog bort honom och när vi försäkrat oss om att hunden var säker så ringde vi Kenneln här i stan för vi trodde att de skulle kunna hjälpa oss. Vi gick också in i butiken för att hitta hundens ägare.

ÅKF anlände till platsen och fann den skadade hunden och den våldsamma mannen. Martin Svensson, medlem i ÅKF, beskriver vad som hände sen:

Vi hittade en hund som hade blivit grovt skadad av sparkar och slag och den hemska mannen var fortfarande där. Sen kom ägaren ut och blev bestört när han såg hundens skador. Vi sa att vi skulle ta med hunden till Kenneln för att ta en titt på skadorna och då sa ägaren ”Bra, och ta med HONOM också” och pekade på mannen som attackerat hunden – och vi gjorde som han sa. Vi satte den jäveln i bur för att lära honom att respektera hundar.

Mannen protesterade och menade att det ÅKF gjorde var olagligt och att han skulle ringa polisen, men när han ringde den polisen för att förklara situationen sa polisen att han ”gott kunde stanna i buren”. Manen säger att han kommer att stämma ÅKF för att blev behandlad ”som en hund”.

Om du tycker mannen som sparkade hunden förtjänade det, klicka på DELA!

Share Button

Comments

comments

Be the first to comment on "Man som sparkade hund spärrades in i hundbur av kennelägare"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*