När ska ni SD rasister inse att flyktingbarn är värda dubbelt så mycket som era svenska barn?

flykting

Jag blir så trött på hatet – hatet från de som vill stänga ute – hatet från de som vill fösa bort – hatet från de som inte vill hjälpa. Jag förstår inte hur ni kan tänka på pengar,pengar,pengar, när barn drunknar i medelhavet på grund av Jimmie Åkessons politk. Varför pratar ni bara om hur mycket flyktingarna kommer att kosta, och inte vad de kommer bidra med till samhället? Alla ni SD:are är helt sjuka i huvudet och måste tycka det är roligt att folk drunknar och dör.

Ni verkar inte bry er. Ni bryr er inte för att de har mörk hud – för att de har bruna ögon – för att de inte ser ut som er. Hur kan man inte ha någon medmänsklighet? Har allt hat bränt bort alla era mänskliga känslor eller va fan är det som händer? Ni tjatar om att vi inte kan ta hand om så många, att era egna Svenska nära och kära kommer att lida för att väldfärden krackelerar. Och man vill bara säga OCH? Okej, några Svenska barn får gå hungriga, några pensionärer får inte sin mat i tid? Men om det betyder att man kan hjälpa Syrianska barn så är det värt det. Svenska människor är en del av en förtryckarelit och förtjänar inte den välfärd som finns i det här landet. Det verkar som om ni SD:are inte förstår att alla människor är lika värda – och att vissa slags människor är mer värda än andra. Hur kan ni inte fatta att Syrianska barn är värda så mycket mer än era egna, blonda, vita, Svenska barn? Svenskar är en del av den vita rasen,  en hemsk ras som inte åstadkommit någonting på flera hundra år och som ständigt försöker trycka ner mörkare människor – jag skäms över att vara en del av den. Era Svenska barn är ungefär värda hälften av vad alla starka, modiga, kulturella Syrianska barn är värda. De Syrianska barn som kommer nu är de som kommer att bygga upp Sverige, de kommer vara politikerna, doktorerna, professorerna, de är människorna som kommer se till att vi öppnar våra hjärtan för Islam – medans era barn kommer bli några whitetrash, husvagnsmongon som aldrig går ut nian.

Hur kan ni på riktigt tro att Svenskar är någonting värda jämfört med de starka människorna som går över hela Europa för att komma hit och bygga upp Sverige. Har ni glömt att alla människor är lika värda? Har ni glömt att vi som vita människor bär en stor skuld för andra världskriget och att vi måste göra någonting för att gottgöra det.

Jag lämnar er SD:are med detta – de Syrianska barnen som kommer hit behöver er hjälp – sluta tänka på era egna barn och hjälp de som faktiskt behöver hjälp. Gör allt ni kan, gå med i Fi, Miljöpartiet och alla andra partier som värnar om alla människors lika värde – för om vi förlorar den principen, är vi ens människor då?

Twittra under #DubbeltSåMycket för att diskutera det här.

 

 

Share Button

Comments

comments

Be the first to comment on "När ska ni SD rasister inse att flyktingbarn är värda dubbelt så mycket som era svenska barn?"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*